Om oss

Ett genuint hantverk

I över 100 år har vi tillverkat tapeter i Borås. Vår verksamhet bygger på ett genuint hantverk i ständigt möte med teknisk utveckling.

Vår historia

Borås Tapetfabrik förvaltar ett arv men bryter också ny mark. Vi har utvecklats genom decennier och sekel men likt våra valsar, mönsterrapporter och tapeter rullar vi ostoppbart framåt. För oss är alltid samtiden den mest spännande tiden.

Aldrig förr har vi haft så många olika trycktekniker. Trycktekniker som gör det möjligt för fler designers och varumärken att tänka tapet. Aldrig förr har utvecklingen gjort det möjligt för så många konsumenter att kunna förgylla sina hem på ett så spännande och hållbart sätt. Aldrig förr har intresset för hantverkstradition och hållbarhet varit större.

För oss är alltid samtiden den mest spännande tiden.”


Om oss

Vi på Borås Tapetfabrik är möjliggörare. Vi bistår tapetföretag, designers, livsstilsvarumärken och byggbolag – alla som har insett tapetens mångsidiga möjligheter och som vill göra verklighet av sina idéer.

Vi kan fungera som en katalysator i designprocessen, vi kan vägleda och inspirera. Vi är en garant för kvalitet och långlivade produkter. Vi är en förkämpe för hållbarhet och vi har konkreta lösningar att erbjuda när det gäller allt från produktutveckling och materialval till produktion och förpackning.

Vi blickar framåt och vill alltid utveckla och utvecklas. Tillsammans med våra kunder, leverantörer och andra intressenter måste vi samarbeta för att skapa mer hållbara tapetlösningar. Med fokus på hantverk, kvalitet och hållbarhet skall vi tillsammans förse världen med förstklassiga tapeter.

• hantverk • kvalitet • hållbarhet •